Kategorie blogu

Nejnovější příspěvky

Populární příspěvky

 
Seřazeno podle:
  • Jadeit
    Jadeit
    2768 zobrazení

    Pokud hledáte kámen, který je plný lásky, prosperity, radosti a čiré moudrosti, sáhněte po jadeitu. Tento kámen totiž vnese do vašeho současného života vnitřní harmonii, lásku, mír a také kýžený klid. Jedná se totiž o ochranitelský kámen, který přitahuje nejen štěstí, ale také peníze.

    Přečíst
  • Prehnit
    Prehnit
    2758 zobrazení

    Toužíte po bezpodmínečné lásce, která ve vašem srdci nastolí vnitřní klid a také mír? V tom případě sáhněte po špercích, které obsahují vzácný minerál s názvem prehnit. Ten totiž svému nositeli pomůže vybalancovat jeho milostný život natolik, že docílí kýžené harmonie a spokojenosti v každém vztahu. Harmonizující kvalitu vztahů, domova i zdraví těla navíc prehnit udrží v celém lidském prostředí i mimo něj.

    Přečíst
  • Taroty: Jak vznikly tajemné, původně hrací karty?
    Taroty: Jak vznikly tajemné, původně hrací karty?
    2710 zobrazení

    Tarot jsou původně hrací karty. Dnes se však využívají k jiným účelům. Kde se vlastně vzaly a jak se s nimi pracuje?

    Přečíst
  • Chanel: Příběh ikony luxusní módy a nesmrtelné elegance
    Chanel: Příběh ikony luxusní módy a nesmrtelné elegance
    2705 zobrazení

    Pokud je nějaká značka symbolem luxusu, je to právě Chanel. Které jsou ty nejzajímavější momenty z její historie i současnosti?

    Přečíst
  • Psilomelan
    Psilomelan
    2701 zobrazení

    Psilomelan se řadí mezi minerály, které jsou směsí hned několika různých minerálních druhů, hydroxidů manganu a také oxidů. Jsou rovněž velmi obtížně rozlišitelné. Psilomelan je velmi často označován za Merlinit. Do našeho života tyto minerály vnáší jistou dávku magie a také štěstí. Jedná se totiž o kámen mágů a šamanů. Šperky s tímto minerálem si tak jistě zamilujete na první pohled, a to nejen díky jejich překrásné harmonické barvě a síle, kterou se pyšní.

    Přečíst
  • Slon je největší suchozemský živočich.
    Slon je největší suchozemský živočich.
    2692 zobrazení

    Slon je největší suchozemský živočich, který bývá často symbolem štěstí a síly. Sloni jsou zvířata, která má rád prostě každý.

    Přečíst
  • Nike
    Nike
    2684 zobrazení

    Nike, Inc. je americká nadnárodní společnost, jejíž produkty najdete ve značkových obchodech a e-shopech. Nike je největším světovým dodavatelem sportovní obuvi a oblečení a také významným výrobcem sportovního vybavení. Samotná značka byla v roce 2020 oceněná na 32 miliard dolarů, což z ní dělá nejsilnější značku ve sportovním odvětví a umisťuje se pravidelně ve stovce nejvýdělečnějších amerických korporací. Název společnosti je odvozený od Nike, řecké bohyně vítězství.

    Přečíst
  • Objevte způsoby práce s energií prostřednictvím feng shui
    Objevte způsoby práce s energií prostřednictvím feng shui
    2676 zobrazení

    Feng shui nebo též feng-šuej je tradiční čínské učení. Co je jeho podstatou a jak si ho můžeme začlenit do svého každodenního života?

    Přečíst
  • Bižuterie
    Bižuterie
    2659 zobrazení

    Šperky a bižuterie tvoří principiálně prakticky stejnou skupinu produktů, které se mezi sebou liší především použitými materiály pro výrobu základní struktury.

    Přečíst
  • Pentagram: Kompletní průvodce
    Pentagram: Kompletní průvodce
    2631 zobrazení

    Symbol pentagramu je širší veřejnosti poměrně dobře známý. Kde se vlastně vzal a v jakém kontextu se běžně používá? Kde všude se s ním setkáte?

    Přečíst
  • Svatba
    Svatba
    2606 zobrazení

    Krásné oblečení, oslňující šperky, mnoho zábavy a hlavě láska. To vše jsou svatby, pro mnoho lidí klíčový okamžik v životě.

    Přečíst
  • Mystický topaz
    Mystický topaz
    2572 zobrazení

    Mystický topaz je úchvatný kámen, ze kterého až oči přecházejí. Hraje všemi barvami duhy s temným leskem, který působí přímo tajemně a záhadně.

    Přečíst
Showing 157 to 168 of 829 (70 Pages)
Slider Offer Banner

Kategorie blogu

Nejnovější příspěvky