Kategorie blogu

Nejnovější příspěvky

Publikováno v :"2021 - Březen"

 
Seřazeno podle:
  • Diamant
    Diamant
    4749 zobrazení

    Diamanty a brilianty - třpytivé a nádherné ozdoby pro celou řadu šperků. Prsteny, náhrdelníky, náušnice - na co si jen vzpomenete.

    Přečíst
  • Safír
    Safír
    8321 zobrazení

    Nádherně modrý krystal safír hraje všemi odstíny této oblíbené barvy spojené s mořem i nebem. Přechází od sytě světle modré barvy oceánu, až po temně modrou podvečerní oblohy. Hodí se skvěle jako kámen vložený do stříbrného nebo zlatého šperku. Do prstenů, náušnic, přívěšků a dalších ozdob, nejen pro moodroké ženy, s jejichž barvou očí skvěle koresponduje. Oceníte jej obzvláště jako doplněk k modrému oblečení, ale i na běžné nošení.

    Přečíst
  • Smaragd
    Smaragd
    7658 zobrazení

    Smaragdy svou unikátní zelenou barvou působí téměř magicky. Kde se tyto vzácné kameny vzaly a které zajímavosti se s nimi pojí?

    Přečíst
  • Rubín
    Rubín
    8958 zobrazení

    Rubín je jedním z nejkrásnějších a nejdražších kamenů zdobících šperky. Svou cenou se blíží diamantu, který dokonce v některých případech předběhne. Rubín také vyniká svou pevností, a tak je ideálním kamenem pro broušení. Možná proto je tak oblíbený již po celá staletí. Okouzlí vás svou růžovou až rudou barvou, která skvěle padne ke kterémukoliv šperku, jež si vyberete, zejména pak k prstenům.

    Přečíst
  • Vltavín
    Vltavín
    7219 zobrazení

    Nádherný kámen vltavín tmavě zelenou barvou připomínající hluboké lesy oslní svou tajemnou krásou každého. Hodí se do prstenů, náušnic i dalších šperků ze stříbra i zlata. Nejen broušený s hladkými ploškami třpytícími se zelenavými odlesky, ale také nebroušený se svou členitou strukturou. A co je nejzajímavější na tomto kameni? Pochází z Jižních Čech a vznikl po dopadu meteoritu v dávné historii země.

    Přečíst
Zobrazuje se 1 až 5 z 5 (1 stránek)
Slider Offer Banner

Kategorie blogu

Nejnovější příspěvky