Kategorie blogu

Nejnovější příspěvky

Publikováno v :"2021 - říjen"

 
Seřazeno podle:
  • Swarovski
    Swarovski
    5803 zobrazení

    Šperky značky Swarovski patří mezi velmi oblíbené mezi mnoha ženami. Jedná se o proslulého výrobce broušeného křišťálového skla. Jaká byla jeho cesta z českého Jiřetína do světa?

    Přečíst
  • Jak vyčistit stříbro
    Jak vyčistit stříbro
    5756 zobrazení

    Stříbru je nutné věnovat pravidelnou péči. Jakým způsobem ho vhodně vyčistit a které metody naopak příliš vhodné nejsou?

    Přečíst
  • Zvířata
    Zvířata
    5947 zobrazení

    Při výběru šperků se obvykle každý orientuje především podle toho, co je mu blízké. V současné době je možné pořizovat šperky z různých materiálů a také s různou tematikou, které mohou mít abstraktní nebo konkrétní tvar, formu či podobu.

    Přečíst
  • Dárkové poukazy
    Dárkové poukazy
    5676 zobrazení

    Elegantní možnost pro chytré nákupy šperků, to jsou dárkové poukazy Významné události doprovází dárky a s nimi i radost, ale v některých případech i starosti. Trefit se do vkusu obdarovaného totiž nebývá mnohdy úplně jednoduché. Naštěstí se můžete zklamání z ne úplně dobře vybraného dárku snadno vyhnout.

    Přečíst
  • Velikost prstenu
    Velikost prstenu
    4301 zobrazení

    Prsteny patří k nejoblíbenějším šperkům. Podobně jako u oblečení se nám musí nejen líbit, ale je potřeba, aby správně na prstu seděly. Jak se optimálně změřit?

    Přečíst
  • Fosfosiderit
    Fosfosiderit
    2401 zobrazení

    Fosfosiderit se řadí k mimořádně pozoruhodným krystalům. Čím vším je unikátní a proč byste ho měli nosit?

    Přečíst
  • Dumortierit
    Dumortierit
    9222 zobrazení

    Dumortierit je zajímavý minerál, který upoutá na první pohled hlavně svou typickou barvou. Čím vším je ještě unikátní?

    Přečíst
  • Léčivá moc kamenů
    Léčivá moc kamenů
    8660 zobrazení

    Mají skutečně kameny léčivou sílu? Podle některých lidí je to možné. Kde se tato víra vzala a které kameny se pro tento účel používají?

    Přečíst
  • Harry Potter: Pohádka o malém čaroději
    Harry Potter: Pohádka o malém čaroději
    5631 zobrazení

    Velmi oblíbená série knih a filmů o malém čaroději Harrym Potterovi zasáhla celou jednu generaci dětí. Knihy o Harrym Potterovi s nimi rostly, stejně jako samotný Harry a jeho kamarádi.

    Přečíst
  • Pandora
    Pandora
    6472 zobrazení

    Všechno, co jste chtěli vědět o špercích Pandora Kdo by neznal šperky značky Pandora, které znamenají kvalitu a luxus, ale co všechno stojí za mezinárodním úspěchem dánské firmy a další zajímavosti, se dozvíte v tomto článku.

    Přečíst
  • Šperky ve filmu a knize
    Šperky ve filmu a knize
    6243 zobrazení

    Ve kterých filmech dostaly šperky důležitou roli? Šperky ve filmech byly odjakživa důležitou součástí celého kostýmu. Řada z nich se stala ikonickými pro svůj ohromující vzhled, některé si ve filmech zahrály důležitou roli. Některé šperky z filmů byly tak působivé, že po nich toužila spousta žen a jejich napodobeniny se vyrábí dodnes. Ponořte se do příběhů ikonických šperků filmů stříbrného plátna.

    Přečíst
  • Chrysopras
    Chrysopras
    3044 zobrazení

    Chrysopras nebo též chryzopras patří mezi odrůdy minerálu chalcedonu. Pochází ze skupiny křemene. Proč je zajímavý a co všechno se o něm vyplatí vědět?

    Přečíst
Showing 1 to 12 of 32 (3 Pages)
Slider Offer Banner

Kategorie blogu

Nejnovější příspěvky